Το ξύδι είναι το μυστικό που έψαχνες για να γίνει μαλακό το χταπόδι Το χταπόδι είναι ένα από τα πιο…
Browsing: ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τι κάνει έναν σεφ επιτυχημένο; Η τέχνη της μαγειρικής δεν αφορά μόνο την τεχνική και την εμπειρία. Ένας σεφ επιτυγχάνει…
Βράδυ Ανάστασης χωρίς μαγειρίτσα φυσικά και δεν γίνεται, καθώς είναι από τα No1 φαγητά που υπάρχει σε κάθε τραπέζι. Ο…
Μια πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για ένα παραδοσιακό γλύκισμα.
Για εκείνους που νηστεύουν ή ακολουθούν μια vegan ή low calorie διατροφή, αυτά τα τρουφάκια ταχινιού είναι η ιδανική λύση…
Για πολλούς η 25η Μαρτίου γευστικά συνδέεται με την απόλαυση του καθιερωμένου πιάτου, μπακαλιάρος σκορδαλιά. Αν ήδη σας έχει ανοίξει…
Ο διάσημος σεφ και πρώτος Έλληνας MasterChef, Άκης Πετρετζίκης, μοιράζεται στο site του την πιο εύκολη συνταγή για τη λαγάνα…
Αυτός ο χαλβάς έχει ένα υπέροχο άρωμα πορτοκαλιού. Αλλά αν θέλετε να φτιάξετε τον κλασσικό παραδοσιακό σιμιγδαλένιο μας χαλβά μπορείτε…
Γλυκό δροσερό, εύκολο και αναζωογονητικό, ιδανικό για επιδόρπιο αλλά και μαζί με το απογευματινό μας ρόφημα.
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
Ο αγαπημένος σεφ Δημήτρης Μακρυνιώτης προτείνει μια διαφορετική συνταγή για πορτοκαλόπιτα χωρίς φύλλο. Πανεύκολη συνταγή για την πιο αφράτη, ζουμερή και μυρωδάτη πορτοκαλόπιτα.
Ένα υγρό κέικ σοκολάτας που μπορείτε να το φτιάξετε σε λίγα λεπτά και να το «εξαφανίσετε» σε ακόμα λιγότερα. Ξεροψημένα…
Μπορεί να νομίζετε ότι τα κάνετε όλα σωστά, αλλά Ιρλανδός ειδικός αποκαλύπτει ότι κινδυνεύουμε από δηλητηρίαση με αρσενικό, εάν δεν…