Η Dinara, με τη φαντασία της, επιλέγει μοναδικά γεωμετρικά σχέδια. Φτιάχνει γλυκά σε τετράγωνα και παραλληλόγραμμα σχήματα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις καθαρές γωνίες και στα επίπεδα που τα χαρακτηρίζουν. Αυτή η προσέγγιση την κάνει να ξεχωρίζει στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, ενώ η ίδια δεν διστάζει να αποκαλεί τον εαυτό της «αρχιτεκτόνισσα-σεφ», καθώς συνδυάζει την τεχνική της με την αισθητική της αρχιτεκτονικής.
Τα γλυκά της δεν είναι απλώς επιδόρπια· είναι πραγματικά έργα τέχνης. Η εμφάνισή τους είναι τόσο εντυπωσιακή που πολλοί δυσκολεύονται να τα καταναλώσουν, καθώς μοιάζουν περισσότερο με γλυπτά παρά με γλυκά που προορίζονται για φαγητό. Ωστόσο, η ζήτηση για τα γεωμετρικά της γλυκά αυξάνεται συνεχώς, με τους λάτρεις της ζαχαροπλαστικής να εντυπωσιάζονται από τις καινοτόμες δημιουργίες της.