Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το πρωί του Σαββάτου 1/5, και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σύζυγό του, Ράνια Τζίμα.
Ο ίδιος σχολίασε, φυσικά, τα πολιτικά δρώμενα, με αφορμή την υποψηφιότητά του στις εκλογές. Στο τέλος, ωστόσο, δέχθηκε και πιο προσωπικές ερωτήσεις, κάνοντας από πλευράς του, σπάνιες αποκαλύψεις για τον γάμο του με τη Ράνια Τζίμα.
Οι αποκαλύψεις του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον γάμο του με τη Ράνια Τζίμα
«Η μικρή είναι 8 χρονών. Όταν είσαι γονιός θέλεις να προστατεύσεις το παιδί σου από τα πάντα και δεν ξέρεις αν το κάνεις και καλά. Η πατρότητα και η μητρότητα είναι μία διαρκής μάχη με τις ενοχές. Πολλές φοβίες με όλα αυτά που ακούμε, στα σχολεία που κάνουν bullying. Αυτός είναι από τους βασικούς μου φόβους. Μην κάνει και μη δεχθεί», είπε αρχικά για την κόρη τους.
Ενώ στη συνέχεια, αποκάλυψε για τις συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους: «Αν και παράδοξο, εγώ είμαι αυτός που μιλάω λιγότερο πολιτικά μέσα στο σπίτι και προσπαθώ να κλείσω τι κουβέντες τις πολιτικές, γιατί ίσως μου προκαλούν περισσότερη ένταση, ίσως είναι στον χαρακτήρα του καθενός. Η σύζυγός μου το απολαμβάνει περισσότερο, αυτό το θέμα. Προφανώς συζητάμε για πολιτική μέσα στο σπίτι. Σχολιάζουμε, κουτσομπολεύουμε, αναλύουμε και πιο χαλαρά κιόλας».
Για την υποψηφιότητά του στις Ευρωεκλογές καθώς και τη σύζυγό του, επισήμανε: «Το είχα έγνοια, γιατί δεν ήθελα να της κάνω κακό στη δουλειά της. Καταλαβαίνω ότι της δημιουργεί ένα αντικειμενικό πρόβλημα, είναι κάτι που το φέρω και εγώ βαρέως, αλλά νομίζω ότι σε έναν μεγάλο βαθμό και η ίδια αποδεικνύει ότι είναι αντικειμενική. Και όταν το λέω το εννοώ.
Δεν ξέρω αν θέλει να το πω αυτό το πράγμα, αλλά όταν η Ράνια δούλευε στον Alpha νομίζω και ήταν κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος θεωρούσε ότι είναι με τον Μητσοτάκη, ότι επειδή έφυγα κι εγώ από το κόμμα κάτι είχε παιχτεί. Επειδή έκανε τη δουλειά της, σκληρά, απέναντι στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα τότε. Τώρα ο κόσμος θεωρεί ότι έχει περάσει από την άλλη μπάντα, επειδή κάνει καλά τη δουλειά της. Η ίδια έχει μία φιλοσοφία ότι πρέπει να είσαι απέναντι στις κυβερνήσεις για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα».