Η Έκρηξη του Σπύρου Μπιμπίλα στη Δίκη Φιλιππίδη: “Ο Καρκάς Με Προσβάλλει, Τον Αγάπησα”
Η Δίκη Φιλιππίδη – Ο Εκρηκτικός Μπιμπίλας Και Οι Ανατροπές
Με ένταση ξεκίνησε σήμερα η συνέχεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, όπου ο ηθοποιός και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας, ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα. Ωστόσο, η κατάθεσή του έγινε αμέσως δημοφιλής λόγω μιας εκρηκτικής δήλωσης που αφορούσε τον Γιώργο Καρκά – έναν άνθρωπο που, όπως αποκάλυψε, ήταν κάποτε ο πιο σημαντικός στη ζωή του.
“Με Προσβάλλει Δημόσια” – Η Αναφορά στον Καρκά
Ο Μπιμπίλας, πριν απαντήσει σε ερωτήσεις των συνηγόρων του Φιλιππίδη, έκανε μια δραματική δήλωση:
«Τις τελευταίες ημέρες, ένας μάρτυρας προβαίνει σε ασχήμιες εναντίον μου, της Ακρίτας και της Τουμασάτου. Είναι στοχευμένο και μεθοδευμένο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που αγάπησα περισσότερο στον κόσμο και του έκανα πρόταση για σύμφωνο συμβίωσης».
Με αυτά τα λόγια, ο Μπιμπίλας αποκάλυψε δημόσια την προσωπική του σχέση με τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, ο οποίος έχει προταθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης του Φιλιππίδη. Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Καρκάς ήταν ο γενικός του κληρονόμος μέχρι πριν ένα μήνα και τώρα τον “χρησιμοποιούν” για να τον πλήξουν.
Ο Διαδικτυακός Πόλεμος – Τι Έγραψε Ο Καρκάς
Η έκρηξη του Μπιμπίλα δεν ήρθε απροσδόκητα. Ο Γιώργος Καρκάς είχε ήδη ανεβάσει μια εκτενή ανάρτηση στο Facebook, χωρίς να κατονομάσει τον Μπιμπίλα, αλλά με σαφή αναφορές:
«Ο νάρκισσος που αυτοθυματοποιείται όλη την ώρα… ξέσπασε σε κλάματα! Όπως περίμενα, γιατί τον ξέρω πολύ καλά».
Στην ανάρτησή του, ο Καρκάς τονίζει ότι ο Μπιμπίλας:
- “Παίζει με την ελευθερία του Φιλιππίδη” για να φτιάξει την εικόνα του.
- “Κλαίει για τον εαυτό του, όχι για τα θύματα”.
- “Είναι εγωκεντρικός και κοινωνιοπαθής”.
Η Αντίδραση των Συνηγόρων – “Ποιος Παίρνει Οδηγίες;”
Η δήλωση του Μπιμπίλα προκάλεσε άμεση αντίδραση από τους συνηγόρους του Φιλιππίδη. Ο Μιχάλης Δημητρακοπούλος αντεπιτέθηκε:
«Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Καρκά. Εσείς λαμβάνετε οδηγίες;»
Ο Μπιμπίλας απάντησε:
«Έχω μπει ως μάρτυρας υπεράσπισης χωρίς να με ρωτήσουν. Έχω έναν ταραγμένο ψυχικό κόσμο».
Τι Ακολουθεί – Η Δίκη Συνεχίζεται
Η δίκη θα συνεχιστεί με περισσότερες καταθέσεις, ενώ ο Μπιμπίλας απειλεί με νομικές ενέργειες εναντίον του Καρκά.
Τελικές Σκέψεις – Μια Δίκη Πέραν των Δικαστηρίων
Αυτή η υπόθεση δεν είναι απλά μια δίκη, αλλά ένας συναισθηματικός πόλεμος που εκτυλίσσεται και στα social media. Ο Μπιμπίλας και ο Καρκάς, δύο άνθρωποι που κάποτε ήταν πολύ κοντά, τώρα ξεσπούν δημόσια, ενώ ο Φιλιππίδης παραμένει στο επίκεντρο.