Θρίαμβος του Παναθηναϊκού: Πρόκριση στα ημιτελικά με ανατροπή και αποθέωση στο «Τάφο»
Με μια εντυπωσιακή ανατροπή, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του πρωταθλήματος μπάσκετ Α1 γυναικών, επικρατώντας με 2-1 νίκες του Αμύντα. Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στη σειρά, έδειξε χαρακτήρα και αποφασιστικότητα, κερδίζοντας διαδοχικά τους δύο τελευταίους αγώνες.
Στον καθοριστικό τρίτο αγώνα, που διεξήχθη στο κατάμεστο «Τάφο του Ινδού», οι «πράσινες» κυριάρχησαν, επικρατώντας με 75-63. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν ηλεκτρισμένη, με τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να δημιουργούν μια εντυπωσιακή κερκίδα και να αποθεώνουν την ομάδα.
Αποθέωση για Ερντέμ και παίκτριες
Η Σελέν Ερντέμ, η οποία ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας πριν από λίγο καιρό, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους για την επιτυχία της. Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού, με μπροστάρισσα την Τσβίτκοβιτς (18 πόντοι), έπαιξαν με πάθος και έδειξαν ότι διαθέτουν τα στοιχεία για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.
Συγκίνηση για Γιαννακόπουλο
Η ημέρα του αγώνα είχε και μια ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, καθώς συμπληρώθηκαν 6 χρόνια από τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν ξέχασαν τον ιστορικό ηγέτη της ομάδας και τον τίμησαν με συνθήματα και χειροκροτήματα.
Επόμενος αντίπαλος ο Αθηναϊκός
Στα ημιτελικά, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Αθηναϊκό, σε μια σειρά αγώνων που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Πρωτέα Βούλας.
Δηλώσεις Σελέν Ερντέμ:
- «Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη σημερινή απόδοση της ομάδας, είναι επιτυχία αυτή η εμφάνιση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».
- «Μετά το πρώτο παιχνίδι που χάσαμε σκεφτόμουν κατά πόσο μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Πιστεύω στις παίκτριές μου, είμαι πολύ ευχαριστημένη από το παιχνίδι. Στο επόμενο ματς θα είναι ακόμα καλύτερη η εμφάνιση».
- «Θέλω πάντα να κερδίζω».
Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία για την ομάδα και τους φιλάθλους της. Η ομάδα της Σελέν Ερντέμ έδειξε ότι διαθέτει τα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.