Οι διοργανωτές του Qatar ExxonMobil Open, που από 250άρι τουρνουά αναβαθμίστηκε σε 500άρι, επέλεξαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να το διαφημίσουν.
Οι αστέρες του τένις Στέφανος Τσιτσιπάς, Νόβακ Τζόκοβιτς, Κάρλος Αλκαράθ και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, συμμετείχαν σε ένα πρωτότυπο event, παίζοντας τένις πάνω σε καμήλες!
Ils ont organisé un double entre Alcaraz, Tsitsipas, Dimitrov et Djokovic sur des chameaux à Doha 🤣pic.twitter.com/WKw0FcJUXj
— TennisTemple (@tennistemple) February 17, 2025
Οι κορυφαίοι τενίστες βρέθηκαν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο γήπεδο τένις στην άμμο και ανέβηκαν στις καμήλες, δημιουργώντας μια μοναδική και εντυπωσιακή εικόνα.
So Alcaraz, Djokovic, Tsitsipas and Dimitrov played tennis while sitting on camels in Doha. You can’t make this up. pic.twitter.com/E4hVBkCZ0x
— carlosalcarazfans (@alcarazgirlies) February 16, 2025
Η πρωτότυπη αυτή ιδέα ανήκει στους διοργανωτές του τουρνουά, οι οποίοι θέλησαν να προωθήσουν τη διοργάνωση με έναν τρόπο που θα τραβήξει τα βλέμματα και θα μείνει αξέχαστος.
One thing is for sure: Dimitrov, Djokovic, Alcaraz and Tsitsipas have arrived in Doha 🇶🇦
(📷 @QatarTennis) pic.twitter.com/Ltn6ONOV7l
— We Are Tennis (@WeAreTennis) February 17, 2025
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά στις 18 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζοντας τον Σέρβο Χάμαντ Μετζέντοβιτς.